Dancsó kiesett a top 20-ból, a TheVR őrzi első helyét a legértékesebb magyar influenszerek között

2024. május 8. – 06:06

Másolás

Vágólapra másolva

A tavalyi évhez hasonlóan a Forbes idén is összeállította a top 20 legértékesebb magyar influenszer listáját.

Az első ismét a TheVr, azaz Komzsik János és Fábián István duója lett. A TheVr kezdeti gameplay tartalmai a mai napig megmaradtak, de azóta már egész birodalmat építettek reggeli műsorral és techcsatornával, számtalan csatornán összesen több millió feliratkozóval.

Egy helyet ugrott előre az idén már második helyezett Whisper Ton, aki ma már főleg a TikTokon aktív. Whisper Ton rendkívül megosztó jelenség, nemrég például a szintén nagy népszerűségnek örvendő 2okos influenszerpárosba állt bele.

Idén a harmadik helyet Nessaj húzta be, aki ezzel két helyett ugrott előre a tavalyi ötödik pozíciójához képest. A YouTube-on és Twitchen tevékenykedő, főleg gameplay videókat készítő tartalomgyártóról a Forbes kiemeli, hogy „márkát és webshopot húzott a pingvineknek becézett követőire”. Tavaly Nessajnak egyébként egy másik videójátékos influenszer, Zsozé Atya cégénél saját üdítőitala is megjelent.

A top 20-ban ott van még többek között a szintén régi motoros Pamkutya (a duó tavaly a második helyen szerepelt), de tizedik helyen debütált a közéleti témájú videókat gyártó, sőt influenszertüntetést szervező Jólvanezígy is.

Nem fért be az élmezőnybe a tavaly még előkelőbb helyezést elérő Viszkok Fruzsina vagy a nemrég az amerikai követségen megjelenő influenszereknek beszóló Dancsó Péter.

A legértékesebb magyar influenszerek listája a májusi Forbes magazin Social
mellékletében jelent meg.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!