Üvöltve küldte el az RTL riporterét Vidnyánszky Attila

Üvöltve küldte el az RTL riporterét Vidnyánszky Attila

Vidnyánszky Attila az RTL Híradójának nyilatkozik 2024. május 8-án.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az RTL Híradó információi szerint 24 éves szokást tört meg Vidnyánszky Attila, amikor a Nemzeti Színház igazgatójaként nem fel Kulka Jánost, akit a napokban választottak a nemzet színészének, hanem Molnár Piroska. Hogy Kulka János esetében miért nem így történt azt az RTL által megkérdezett Nemzet Színészei sem tudják.

 

Tordy Géza márciusi halála után Kulka Jánost múlt pénteken választották meg. Jordán Tamás, az RTL-nek azt mondta, úgy tudja, Vidnyánszky nem akarta felhívni Kulkát, ezért megkérte Molnár Piroskát.

Az RTL e-emailben kérdezte a Nemzeti igazgatóját, de választ nem kaptak, így végül személyesen próbáltak választ kicsikarni tőle. Vidnyánszky éppen telefonált, amikor az RTL kamerája már forgott. A telefonban jelezte beszélgetőtársának, hogy leteszi, mert „az urak rám ragadtak, muszáj még egyszer elküldenem őket oda, ahova gondolom.” – Értette, amit mondok? Maguknak, ennek a csatornának joga nincsen kérdezni. Olyan szinten pusztítják a magyar ember lelkét, maga személyesen is. Maguknak arra sem válaszolnék, hogy nappal van, vagy este – mondta az RTL riporterének a Nemzeti Színház igazgatója.