Tüttő Kata: „Vitézy Dávid a Fidesz politikai családjához tartozik” – Gulyáságyú podcast S03E07

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes.
Olvasási idő: 2 perc.

Tüttő Kata MSZP-s főpolgármester-helyettessel, európai parlamenti (EP-) képviselőjelölttel pár órával azt követően beszélgettünk a Gulyáságyú podcast friss adásában, hogy a szocialisták, a Demokratikus Koalíció, valamint a Párbeszéd–Zöldek bejelentette, közösen indulnak az EP-választásokon, és a fővárosi választásoknak is közös listával vágnak neki.

Támogatóink hozzájárulása nélkül ez a podcast sem készülhetett volna el. Ne csak hallgassa, nézze és olvassa, támogassa is lapunkat: kattintson ide, vagy erre a linkre.

Erős mondatok:

Mindenképpen iratkozzék fel YouTube-csatornánkra, hogy ne maradjon le egyetlen videónkról se! A Gulyáságyú podcast a Spotify-on, az Apple Podcasts-on és a TuneInen is megtalálható.

Szerkesztő-műsorvezető: Gulyás Balázs.
Főcímzene: Freddie Shuman & Stumpf: Fricska.
Főcímhang: Szalóczy Pál.
Grafikai tervezés: Valenta Veronika
Videó: Molnár Tibor.

Magyarországon nem mindenki engedheti meg magának, hogy fizessen a hírekért, pedig roppant fontos, hogy minél többen tájékozódjanak független forrásból. Ezért döntöttünk úgy, hogy a Gulyáságyú Média cikkei, videói, podcastjai mindenki számára ingyenesen érthetőek el.
Amennyiben Ön viszont megteheti, támogassa küldetésünket akár csak havonta egy kiló kenyér árával, hogy cikkeinkkel olyanokat is elérjünk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy fizessenek a hírekért.

Ehhez a cikkhez is hozzászólhat a Facebookon: